woensdag, november 30, 2005

Eindelijk.

Eindelijk na 2 maanden, zitten ze dan met z'n 3en uit een bord te eten, zonder ruzie, gemep of geblaas, het is nu denk ik duidelijk wie de baas is in huis, en dat is wel zo prettig en gezellig allemaal.
Gypsy is sinds kort geen kater meer, en dat helpt ook mee natuurlijk, hij is regelmatig thuis, en slaapt ook weer in de wagen.
Als je bovenin op de titel klikt, kom je op m'n Flickr foto pagina, daar staan nog meer foto's van deze leuke ontbijt sessie.

zondag, november 27, 2005

Nieuwe site

Zo eindelijk weer 's even tijd om iets te posten, ben druk met podcasten bezig, en met een nieuwe site voor alle nieuwtjes en podcasts en heb er veel lol in, ben nog aan het uitzoeken waar ik dat allemaal mee ga maken, WordPress of Mambo, als ik daar uit ben, ga ik aan de slag.
Deze week de 3e StamPodCast opnemen, daar heb ik weer lekkere muziek voor gevonden op Garageband en op de podsafemusicnetwork
Heb het geluid ook beter onder de knie, en ik ga Castblaster gebruiken, dus dat is ook allemaal weer goed voor elkaar.
Dit was het even voor nu.
O nee er was nog iets, ik loop er over te denken om StamPodCast een keer in het Engels te doen en ook om een Promo'tje te gaan maken, in het Engels en in het Nederlands.
Hier kun je m'n podcast luisteren of downloaden, en je kunt je er zelfs op abonneren ook via iTunes

zondag, november 20, 2005

Check this out.

Hier is StamPodCast #002 te beluisteren en dit is de rss feed, de shownotes kun je hier vinden.

zaterdag, november 19, 2005

Link naar SPC

Link naar de StamPodCast op Podplaza.nl, daar kun je de afleveringen luisteren, en je via een handige button ook abonneren, en als je meteen daar bent kun je ook andere Nederlandse podcasts luisteren.

woensdag, november 09, 2005

StamPodCast #001

Nou m'n eerste podcast staat op het net, en ik moet zeggen, toen ik 'm terug hoorde was ik niet eens echt ontevreden, kan natuurlijk aan alle kanten nog verbeterd, maar dat is het techniese gedeelte, verder kan ik wel iets losser zijn, want m'n stem was niet echt lekker rustig, maar zenuwen voor de eerste keer misschien, heb nu al weer zin in de volgende, maar eerst nog 's wat met de software klooien, en ff uitvinden hoe dat moet met shownotes en zo, ik zou zeggen luister en geef me je mening.
Show notes post ik later, als ik er achter ben hoe en waar.
En de RSS feed komt er ook nog aan in zo'n mooi rood logo'tje
Groet Rob

dinsdag, november 01, 2005

Klik hier en Chica leest een verhaaltje voor

Als je op de titel klikt, leest Chica het verhaal van Malmok

Klik hier

Ook mooi


Peizermade
Originally uploaded by Gerchiro.
Deze vind ik ook erg mooi met die bloemetjes op de voorgrond, het is trouwens echt te gek lekker weer voor eind oktober, van mij mag het nog ff zo blijven.
Chica is vandaag weer naar school, de herfstvakantie zit er weer op, maar ze had er wel zin in.
Gerda en ik beginnen deze week ook weer met trainen, dat was er de laatste tijd een beetje bij in geschoten.
Daar heb ik ook wel weer zin in, het oude lijf weer in beweging brengen, zodat we weer in conditie zijn om te doen wat we doen, Klik in de zijbalk op Clinch om te zien wat dat dan is wat we doen.
Verder komt het plan om een podcast te gaan maken ook steeds dichterbij, ik probeer Gerda er ook bij te betrekken, en wat ik/we er in willen begint ook vorm te krijgen.
Jeugdcircus Santelli heeft ons ook weer gevraagd om te filmen bij de premiere, en dan mogen we daar ook weer een demo en een glad lopende montage van maken, leuk.

Zonsopkomst


Peizermade
Originally uploaded by Gerchiro.
Donderdag zijn we(Gerda,Chica en ik)vroeg opgestaan, en zijn een stuk gaan fietsen, in de buurt van Peizermade, het was prachtig weer, en we hebben de zon op zien komen.
Dat was lekker fietsen en ook een mooi gebied.